Over ons

Green Facility Services is al jaren een betrouwbaar en betrokken schoonmaakbedrijf met een ruime ervaring in de schoonmaakbranche. Bij Green facility services staan de wensen van de opdrachtgever centraal. Onze goed opgeleide schoonmakers streven naar de beste resultaten.

Wij streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers. De wensen van onze klanten staan centraal.

Heeft u ooit gedacht aan milieuvriendelijke schoonmaak? Green Facility Services staat voor groene schoonmaak. Wij werken met verschillende milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en bieden onze klanten de beste service tegen de scherpste tarieven! Wij maken ook landelijk schoon. De gehele bedrijfsvoering is erop gericht om samen met u het milieu te sparen terwijl de ruimten toch brandschoon zijn. Wij van Green Facility Services willen er alles aan doen om een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk achter te laten. Dit doen wij door het gebruik van biologische afbreekbaar, duurzaam materiaal en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Wij bewijzen ook dat milieuvriendelijk schoonmaken niet duur hoeft te zijn!

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wij maken schoon met microvezel en onze schoon­maakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar. Zo bent u als opdrachtgever verzekerd van een leverancier die op een duurzame manier onderneemt.

Contact

Green Facility Services
Puerto Ricostraat 10
1339 KT Almere

036-2340330
Duurzaamheid via Green Facility Services

Duurzaamheid via Green Facility Services

Geplaatst op: 2016-08-18

Duurzaam ondernemen is een kernbegrip van Green Facility Services. Niet alleen in de keuze van middelen en materialen, maar ook in ons personeelsbeleid. Milieuvriendelijke reinigingsproducten We maken gebruik va...

Lees meer Meer nieuws
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Geplaatst op: 2016-08-18

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Green Facility Services staat garant voor milieuvriendelijke schoonmaak. Wij werken met verschillende milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en bieden onze klanten de beste...

Lees meer Meer nieuws