Duurzaamheid via Green Facility Services

Duurzaam ondernemen is een kernbegrip van Green Facility Services. Niet alleen in de keuze van middelen en materialen, maar ook in ons personeelsbeleid.

Milieuvriendelijke reinigingsproducten

We maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsproducten die biologisch afbreekbaar zijn en daarom niet schadelijk zijn voor mensen, dieren of planten.

Goed voor de gezondheid

Een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf heeft een positief effect op de gezondheid van uw werknemers, uw klanten en uzelf. Green Facility Services maakt geen gebruik van chemische middelen die op korte of lange termijn schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. U profiteert van een verbeterde luchtkwaliteit van de omgeving waarin u werkt.

Contact

Green Facility Services
Puerto Ricostraat 10
1339 KT Almere

036-2340330
Duurzaamheid via Green Facility Services

Duurzaamheid via Green Facility Services

Geplaatst op: 2016-08-18

Duurzaam ondernemen is een kernbegrip van Green Facility Services. Niet alleen in de keuze van middelen en materialen, maar ook in ons personeelsbeleid. Milieuvriendelijke reinigingsproducten We maken gebruik va...

Lees meer Meer nieuws
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Geplaatst op: 2016-08-18

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Green Facility Services staat garant voor milieuvriendelijke schoonmaak. Wij werken met verschillende milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en bieden onze klanten de beste...

Lees meer Meer nieuws